AHA fruitzuur peeling

Wat is een AHA fruitzuur peeling?
Met de AHA Fruitzuur-Peeling wordt op een veilige manier het bovenste laagje
van de huid verwijderd. Hierdoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar. Met een Fruitzuur Peeling kan je de huidtextuur effectief verbeteren van bijvoorbeeld huidverkleuringen, doffe vale huid, fijne lijntjes, grove poriën en een vette, onzuivere of acne huid.

vrouw na AHA fruitzuur peeling

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
Tijdens de behandeling wordt een sterk geconcentreerd Glycolzuur kort op de huid aangebracht. Deze dringt diep door tot in de onderliggende huidlagen waar het zuur intensief zijn werk doet. Deze diepere huidlagen worden door het zuur geherstructureerd en het cel herstel gestimuleerd.

Wat kan ik na de behandeling verwachten?
De huid kan na de behandeling rood en jeukerig aanvoelen en het kan wat gaan schilferen. Het jeukerige gevoel en de roodheid trekken geleidelijk aan weg, maar het is zeer raadzaam om de huid goed te verzorgen met Home Care Peel Pakket.

Voor een optimaal resultaat bereid u uw huid 5 dagen van te voren thuis al voor op de behandeling met een Gentle Fruit Scrub daarnaast adviseer ik u na de behandeling;

Gebruik hiernaast geen andere producten dit kan nadelig zijn voor het effect van de Fruitzuur behandeling. De prijs voor het Home Care Peel pakket is € 65,-

Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig.

Behandeling bestaat uit:
Reiniging, verwijderen van onzuiverheden, Skin Clean, Fruitzuur peeling, Neutralizer lotion, masker, Nurturing Moisturizer, Sunscreen Gel SPF 30.

Eventueel aan te vullen met een Vacuüm Zuigmassage d.m.v. apparatuur dit zorgt voor een intensieve doorbloeding en daardoor een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. De huid krijgt een boost van binnenuit.