Micro Dermabrasie

Wat is​ Micro Dermabrasie​?

Micro Dermabrasie is een behandeling waarbij er huidverjonging en verbetering
zal plaats vinden zonder chemische stoffen. Het zorgt voor een gecontroleerde en veilige manier van het verwijderen van de oppervlakte van de huid, waardoor de huid beter doorlaatbaar wordt voor werkstoffen.

Dit gebeurd met diamanten koppen in plaats van kristallen die vaak worden gebruikt. Met dit nieuwe systeem ervaart de klant geen pijn en heeft geen last van eventuele korrels. Doormiddel van Ultra Sound kunnen actieve werkstoffen door de huidlagen worden ingesluisd zonder gebruik te maken van een naald.

Wat kan ik na de behandeling verwachten?
U ziet direct na de behandeling dat uw huid intensief is behandeld. Na de behandeling wordt dan ook aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. Normaal vindt er cel vernieuwing plaats rond de 28 dagen, doordat de behandelingen om de 7 a 14 dagen worden herhaald versnel je het cel vernieuwingsproces.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig. Na enkele behandelingen is de huid zichtbaar en voelbaar steviger. Al na 1 behandeling heeft de huid een mooier teint en een zachter huidoppervlak.

Behandeling bestaat uit:
Reiniging, diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden, Diamant Peel, de huid verkoelen met een Cold Hammer, masker, insluizen van werkstoffen, kalmerende crème, Sunscreen SPF 30