Micro Needling

Wat is Micro Needling?

oor middel van 540 microscopische naaldjes van chirurgisch staal die over
de huid gerold worden ontstaan duizenden perforaties en kanaaltjes in de huid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van Bio Serums die speciaal ontwikkeld zijn voor uw behandeling. Vanwege de barrièrefunctie van de huid wordt normaal gesproken tussen 2% en 7% van een product opgenomen. Door het gebruik van de dermaroller wordt de absorptie verhoogd tot wel 87% waardoor er op een natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

  • Rimpelvervaging
  • Huidverstrakking
  • Littekenverbetering
  • Striae verbetering
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Vermindering van couperose

Wat kan ik na de behandeling verwachten?
Na de behandeling zal je meteen resultaat voelen en zien. Je gezicht kan wat tintelend aanvoelen maar je hebt meteen een frissere uitstraling. De collageenproductie in je gezicht is nu op gang gebracht. De structuur van de opperhuid verandert al na enige dagen, aanmaak van collageen en elastine zal enkele weken tot maanden duren. De herstelperiode van een behandeling is niet langer dan 12 tot 18 uur. Om het resultaat zo goed mogelijk te behouden kunt u gebruik maken van het Home Care Dermaroller pakket.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Bij pigmentverstoringen, littekens en grove poriën varieert dit per persoon en locatie. Hoewel er na enkele weken na een Micro-Needling behandeling al verbluffende resultaten optreedt, dient u er rekening mee te houden dat Micro-Needling een methode is met lange uitwerkingstijd.

Home Care Deluxe Dermaroller pakket
Dit pakket bestaat uit een 0,2 mm of 0,3 mm Deluxe Dermaroller in combinatie met een speciaal Bio Serum welke afgestemd is op de huid en wens van de klant. Om het optimale resultaat te bereiken kan dit uitstekend thuis worden gebruikt. De prijs voor het Home Care Dermaroller pakket is € 99,-

Behandeling bestaat uit:
Reiniging, verwijderen van onzuiverheden, Bio Serum, Micro-Needing d.m.v. Dermaroller en serum, Vliesmasker, kalmerende crème.